Intern Transport

Veilig werken en reduceren van schades

Voor het werken met de bijvoorbeeld de heftruck en hoogwerker zijn goede vaardigheden en specifieke kennis nodig. In onze opleidingen is veel aandacht voor het op een veilige en zorgvuldige manier omgaan met intern transportmaterieel. Het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tot aan het op een veilige en juiste manier heffen en rijden van de last: na deze training zit veiligheid tussen de oren van jouw medewerker.

Aantrekkelijk RTC leden tarief vanaf € 250,- per persoon!
(inclusief lunch en exclusief 21% BTW)

Opzet
Wij bieden op onze locatie in Hoogeveen basis- en opfriscursussen voor zowel de heftruck als hoogwerker aan. De basistraining heftruck duurt 2 dagen (2 ochtenden theorie + 2 middagen praktijk). De kosten voor deze cursus bedragen € 395,00 excl. 21% BTW. De opfristraining heftruck duurt 1 dag en kost € 250,00 excl. 21% BTW.

De cursus veilig werken met hoogwerkers duurt 1 hele dag, zowel voor de basis- als herhalingskandidaten. De deelnemers worden getraind op 2 soorten hoogwerker uit de categorieën 3A & 3B. De kosten bedragen € 250,00 excl. 21% BTW.

CCV Code 95
Onze Heftruck-opleidingen zijn gecertificeerd als nascholingsopleiding voor beroepschauffeurs. Beroepschauffeurs dienen 35 uren in een periode van 5 jaar te besteden aan nascholing om de vakbekwaamheid geldig te houden. Deze opleiding is goed voor 7 uren.

Data en locaties
De cursussen worden aangeboden op locatie van ’t WEB in Hoogeveen. Kijk voor beschikbare data op de cursuskalender van ’t WEB.

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan ons volledige overzicht van Producten en Diensten. Neem voor meer informatie contact met ons op.